Huisdieren zijn gelukkiger en ervaren minder stress thuis. Zoals Dorothy het zei: “Er is geen plaats zoals thuis!”

Waarom?

  • Dieet- en oefenroutines zijn ononderbroken.
  • Reisstress voor zowel eigenaar als huisdier is geëlimineerd.
  • De blootstelling van dieren aan ziekten en parasieten wordt geminimaliseerd.
  • Het elimineren van de noodzaak om ongeoefende of onwillige vrienden / familie / buren op te leggen.
  • Vrienden / familie / buren zijn niet gebonden of verzekerd en creëren daarom onnodig risico voor uw huisdieren en uw huis.
  • Professionele huisdierenverzorging in huis biedt extra gemoedsrust tegen een prijs die vergelijkbaar is met die van kennels.
  • Zorgt voor een veilige dagelijkse afleiding van uw thuisgebonden huisdier.

Wat krijg je ervoor terug?

Vertrouwen. Onze aansprakelijkheidsverzekering en -binding laten u weten dat u te maken hebt met betrouwbare, verantwoordelijke zakelijke professionals die zich zorgen maken om uw huis, uw eigendom en uw huisdier.

Veiligheid. Wij zijn legitieme, gezagsgetrouwe dierenliefhebbers die uw gevoelens voor uw huisdieren delen.

Gemak. We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, waarmee u, de eigenaar van het huisdier, meer betalingsmogelijkheden krijgt dan ooit tevoren.

Daarbij krijgt u ook de diepgaande kennis en vaardigheden mee die hij of zij beheerst over het verzorgen van alle huisdieren. De cursussen waren bedoeld om hoge industriestandaarden te bevorderen en bieden een permanent onderwijscurriculum om geaccrediteerde dieren oppassers voor te bereiden op moderne praktijken voor de verzorging van huisdieren. Er is een streng beleid om een ​​complete en goed afgeronde educatieve ervaring te bieden voor een professionele oppas. Om een  te worden, moet de huisdier oppasser kennis hebben en blijk geven van praktische kennis van het verzorgen van huisdieren van alle soorten en weten hoe hij een efficiënt, effectief bedrijfsmodel moet runnen.